.

.

.

Afdelingen


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Actueel
Glaswerk
Keukengoed
Links
Linnen, kant en fournituren
Meubels
Over Brocante La vie en rose
Servies
Tuin
Woonaccessoires

Over Brocante La vie en rose -
Over Brocante la vie en rose

Hoe ben ik begonnen met mijn webwinkel?
Als kind al moest ik vaak mijn moeder helpen ‚Äėweer eens de kamer veranderen‚Äô of even die bank opnieuw bekleden. Dit vaak tot grote ergernis van de rest van het gezin. Maar wij vonden het geweldig.

Nog steeds vind ik het heerlijk om met de inrichting van woningen bezig te zijn. Ik werk 3 dagen in de week bij een grote archiefinstelling in Den Haag. Een fantastische organisatie waar niet alleen geschiedenis ligt opgeslagen maar deze geschiedenis ook met het publiek in contact wordt gebracht. Ik ben erg ge√Įnteresseerd in geschiedenis. Als wij met vakantie gaan probeer ik mij altijd zoveel mogelijk in te lezen. Het is erg belangrijk om te genieten van zaken waar je de achtergrond van weet. Dat geldt niet alleen voor landen of mensen maar ook voor gebruikte spullen.
Rommelmarkten slaan wij dan ook nooit over en onze auto is altijd te klein. Op een gegeven ogenblik kom je op een moment dat je denkt ‚Äúnu moet ik er iets mee‚ÄĚ. En in deze tijd van internet en een werkende jonge generatie lag een webwinkel beginnen voor de hand.Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Brocante La vie en rose Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

.

.